IN MEMORIAM

Viktor

Elhunyt

Viktor beköszön: "Szép jó napot Pajtikáim!
Viktor vagyok három éves és halmozottan hátrányos helyzetű. Hiszen színem fekete, termetem nagyocska és lelenc vagyok. Ezek makacs tények, de számtalan jó tulajdonságommal tudom feledtetni veled előítéleteidet.
Örök optimista vagyok, hiszen annak ellenére, hogy megmentőim egy szántóföldön találtak rám, ahol egyedül voltam, ma már ennek az időnek nyoma sincs bennem. Vidám hangulatom egész nap töretlen, és egy nehéz nap után a te arcodra is hamar mosolyt tudnék varázsolni.
Szeretek nagyokat sétálni, kutyákkal bandázni, imádom a sípolós labdákat (de csípjen meg egy bolha, ha tudom, hogy a csudába működnek).
És nem utolsó sorban nagy előnyöm, hogy szép vagyok. Főleg a szemem. Egyesek szerint ez a szexepilem.
Gyere el értem, légy a társam, vigyázok rád egy életen át!
Jelszó: Viktory"
Oltva,chipelve,ivartalanítva.
Tel 06307198428 vagy 06305010511

CSÖVI

Elhunyt
Telefon: 
+36 30 577 0234

CSÖVI egy nagyon szép ,elegáns megjelenésű 1 év körüli közepes termetű fiúcska,akit kis társával együtt egy elhagyatott erdőben egyszerűen kidobott előző tulajdonosa.Pedig nem ezt érdemelte, ő jó kutya,kedves,barátságos,végtelenül békés természetű,igyekszik a kétlábúak kedvébe járni.Jelenleg megtalálójánál vendégeskedik.Nagyon tanulékony,fogékony a nevelésre, a jó szóra,de szüksége is van rá,hiszen még fiatal,nem tudhat mindent.(de törekszik rá:)
Olyan felelős,szerető gazdit keres,aki nem hagyja el őt soha többé,amíg csak él.
Természetesen oltva,chipelve,ivartalanítva költözhet új otthonába.
Képei: http://gallery.site.hu/u/humanallatvedok/2/csoves/
06-30-577-0234

Frodo

Elhunyt

Sziasztok ! A nevem Frodó.Én egy 1,5 éves tacsi keverék fiúcska vagyok,aki az emberek világában már nagyon sokat csalódott.Történetem - ha Téged érdekel- a következő: egy hideg téli napon az utcán kóboroltam,mikor ( biztosan én voltam a figyelmetlen ) autóval elütöttek.Nagyon fájt ! Azt hittem a vezető majd segít nekem,de nem tette ,továbbment és nem is érdekelte élek -e egyáltalán. Szerencsémre vannak jó emberek is ,akik orvoshoz vittek. Szerencsére nagy bajom nem történt , kicsit szédültem,fájt itt -ott. Rövid idő után jött egy család ,aki hazavitt ,azt mondták örökbe fogadtak.Én buta azt hittem az örökre szó tényleg hosszú időre szól ,de nemígy lett.Egy nap sajnos megbetegedtem,azt mondták epilepsiás rohamot kaptam. Cudar érzés volt,hátmég az mikor a " gazdim " az Én " örökre gazdim " azt mondta nem kellek ,mert nem váltja ki a gyógyszerem.Visszavitt a menhelyre.Most ideiglenes befogadónál éllek. Szedem a gyógyszereket és mondhatom remekül vagyok.Hitem bennetek emberekben nem vesztettem el mert tudom van köztetek jó is és köztetek van valahol az én IGAZI ÖRÖKRE GAZDIM.Amúgy szeretek sétálni,játszani-kutyatársakkal -is. Szeretem a gyerekeket.A lakásodba szeretnék költözni,mert szobatiszta vagyok, nem rágom szét az otthonod, de télen fázok.Csendes ,nyugis társad leszek,csak a szeretetedre és a gondoskodásodra tartok egy kis igényt. Válalj fel kérlek.

Nico

Elhunyt

NICO kb 3 év körüli ,szálkásszőrű tacskó keverék fiú. Ivartalanított.Kedves ,barátságos,kissé visszahúzódó, nagyon nyugis fiú.Két település között volt egy bokorhoz kikötve,a nagy fűből ki sem látszott,esélyt sem kapva a túlélésre. A gondviselés azonban közbelépett és biciklisek meghallották Nico sírását és rátaláltak.Emberekkel barátságos,de más kutyák társaságát nem szereti,fél tőlük,ezért egyedüli kedvenc szeretne lenni.Cicákat megkergeti. Idősebb ember mellé ajánlom leginkább,mert nem ugrál, nincs túl nagy mozgásigénye,de szeretetéhsége annál nagyobb.Pórázon szépen,nyugodtan sétál.Nagyon apró termetű,így lakásban is jól érezné magát.A szobatisztaság sem jelentene gondott,mert a kennelbe sem piszkít.Kertes házba is költözhet,de csak lakásba való bejárással,bentalvással.Olyan gazdit keres ,aki most már élete végéig felelősen gondoskodna róla.Parazitamentesített,azonosító chippel ellátott.
Több kép: http://gallery.site.hu/u/humanallatvedok/2/nico/

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer