Egyesületünk gazdikereső kutyái

Viki

Sziasztok! Viki vagyok, egy 4-5 hónap körüli jagd terrier kislány. Hadd meséljem el nektek, mi minden történt velem karácsony óta. Először is, van ideiglenesen egy családom és egy igazi falkám, 2 másik kutyával, sőt, még két nyávogós izé is él velünk, de ők is egész jófejek, mostanra már összebarátkoztunk, néha kergetőzünk is egy kicsit. Éjszaka és napközben ha fázom bent vagyok a házban, de nagyon ügyelek arra, hogy lehetőleg semmi se robbanjon fel körülöttem, mert egy igazi álumkutya szeretnék lenni egy aktív családban. Nagyon figyelek az ideiglenes gazdikra, igyekszem a lehető legtöbb mindent megtanulni. Meg persze folyamatosan éberen őrködöm. Eleinte új volt még minden, legfőképpen a hangok és minden zaj hallatán ugatással jeleztem az éberségem, de már tudom, hogy nem minden jelent veszélyt a családomra, így kevesebbet hallatom a hangom. Tudjátok, mit szeretek a legjobban? Hű, most jöttem rá, hogy ez egy nehéz kérdés, mert bármire kapható vagyok, ha foglalkoznak velem. 7-8 km-eket könnyedén lesétálok, sőt, képzeljétek, már volt olyan, hogy a pórázt is levették rólam a mezőn, annyira megbíztak bennem. Természetesen meg is háláltam ezt a bizalmat azzal, hogy hívásra visszaszaladtam. Nagyon szeretek labdázni is, és hogy még tovább élvezhessem a játékot, visszaviszem a gazdihoz és odaadom neki. Ugyan egyszerre mindig rengeteg izgalmas dolog van körülöttem (tudjátok, a hangok, szagok, mozgás), aminek hatására izgatott vagyok, mégis, ha azt mondják nekem, hogy "ül", akkor igyekszem a lehető leghamarabb teljesíteni a "parancsot". Már megértem azt is, hogy "marad", ilyenkor nem rohanhatok ki a kapun vagy be a házba a többiek előtt. Kezdek megbarátkozni a "nem" szó jelentésével is, amit például akkor mondanak, amikor túlságosan belemerülök a birkózásba a kutyatársaimmal, vagy túl intenzíven játszom a macskával. Néha nehezen viselem, hogy nem én vagyok az úr a házban, ilyenkor igyekszem mindent megjelölni, erről még le kell szoknom. Viszont az ételt már képes vagyok szépen megvárni és már nem morgok, ha az ideiglenes gazdi el akarja venni tőlem (úgyis visszaadja). Tényleg nagyon igyekszem mindent megtanulni, de ehhez szükségem van arra, hogy a leendő gazdim is rendszeresen foglalkozzon velem, tudjátok, most vagyok abban a korban, amikor megtanulom, hogyan is működik a világ, mit kell tennem ahhoz, hogy igazán jó társsá válhassak. Annak is nagyon örülnék, ha együtt tanulhatnék a gazdimmal egy kutyaiskolában. Rengeteg energiám van, amit fontos, hogy le tudjak vezetni rendszeres mozgással, de szükségem van feladatokra is, hogy nyugodtan le tudjak feküdni pihenni, amíg a leendő gazdimnak dolga van. Jól érzem magam itt is, de tudom, hogy ez csak egy ideiglenes hely. Olyan jó lenne, ha nekem is lehetne már egy végleges családom! Tudjátok, egy olyan, ahol odafigyelnek rám, a szükségleteimre. Megígérem, hogy cserébe én leszek a legszuperebb társ, családtag, aki mindig ott lesz, figyel, mosolyt csal az arcodra a lelkes csaholásával és a rengeteg puszijával.
Tel: + 36 30 577 0234

Csiperke

CSIPERKE. Ugye milyen gyönyörű? Ő az a kutya,aki sokáig Nagyacsádon kóborolt, chip nélkül.Fiatal kb 2017 júliusi születésű kislány,aki egyesületünknél már kapott chipet,és megkapta az oltást is.A kép kissé csalóka,hisz Csiperkét ülve, szinte lehetetlen fotózni,hisz ő állandó mozgásban van.Olyan gazdát szeretnénk Csiperkének ,aki sokat tud vele foglalkozni,sokat sétáltatja,mert a sétát nagyon szereti,és természetesen megengedi,hogy a sok bohóckodás után a lakásban, a gazdi ölében pihenje ki magát.Ivartalanított.
Tel:
06305770234

MACI

MACI
A Homokbödögén talált kutyaduó másik tagja.Kettejük közül ,ő a dominánabb.
Kb 2017 08. 01 én született lánykutyus. kedves barátságos,más kutyákkal jól kijön,de mivel valószínűleg "kaukázusi"vér is folyik benne,ezért ,határozott,hozzáértő gazdit keresünk neki. Csak házőrzőnek és kerti dísznek nem adjuk!
0630 5770234
06 30 908 6639

MICI

MICI
A Homokbödögén talált kutyaduó egyik tagja.
Kb 2017 08. 01 én született lánykutyus. kedves barátságos,más kutyákkal jól kijön,de mivel valószínűleg "kaukázusi"vér is folyik benne,ezért ,határozott,hozzáértő gazdit keresünk neki. Csak házőrzőnek és kerti dísznek nem adjuk!
0630 5770234
06 30 908 6639

Mário

MARIO 6 év körüli pincsikeverék fiúcska,akit Adásztevel és Nagytevel között az út szélén találtunk.Nyugodt,kedves ,bújós fiúcska. Más kutyákkal nagyon jól kijön ,pórázon szépen sétál és autóban is teljesen nyugodtan utazik.Csak benti kutyának, vagy kertes házba korlátlan bejárással fogadható örökbe!!!
0630 5770234
06 30 908 6639

Prius

PRIUSZra elég csak ránézni, és egyből ellágyul az állatszerető ember szíve: ő egy tündéri, nagyfülű, szakállas fiúcska. Roppant kedves, játékos. Szegénynek ki tudja, milyen élete lehetett telephelyünkre bekerüléséig: bőrig ázva találták április végén Marcaltőn. Mivel még fiatal,,nincs egy èves– 2016 szeptemberèben született –, és nagyobb termetű, elég nagy a mozgásigénye, ezért olyan gazdi jelentkezését várjuk, aki sokat tud vele foglalkozni, akinél tud futkározni a kertben. Pórázon még egy kicsit kajla, de tanítható!
Érdeklődni lehet : 06 30 562-75-53
06 30 577-02-34
Oltva ,chipelve,ivartalanítva keresi gazdiját.

Viktor

Viktor beköszön: "Szép jó napot Pajtikáim!
Viktor vagyok három éves és halmozottan hátrányos helyzetű. Hiszen színem fekete, termetem nagyocska és lelenc vagyok. Ezek makacs tények, de számtalan jó tulajdonságommal tudom feledtetni veled előítéleteidet.
Örök optimista vagyok, hiszen annak ellenére, hogy megmentőim egy szántóföldön találtak rám, ahol egyedül voltam, ma már ennek az időnek nyoma sincs bennem. Vidám hangulatom egész nap töretlen, és egy nehéz nap után a te arcodra is hamar mosolyt tudnék varázsolni.
Szeretek nagyokat sétálni, kutyákkal bandázni, imádom a sípolós labdákat (de csípjen meg egy bolha, ha tudom, hogy a csudába működnek).
És nem utolsó sorban nagy előnyöm, hogy szép vagyok. Főleg a szemem. Egyesek szerint ez a szexepilem.
Gyere el értem, légy a társam, vigyázok rád egy életen át!
Jelszó: Viktory"
Oltva,chipelve,ivartalanítva.
Tel 06305770234

Béla

BÉLUS , a mi Bélánk :) 2011 januárjában született kutyus,aki a mihályházi kutyatrió utolsó gazdátlan tagja. Sajnos régebbi kezeletlen sérülése miatt ma már csak 3 lábon ,de töretlen jókedvel várja ,új szerető gazdiját,akitől mindent megkap, és még sok hosszú évet tudnak együtt eltölteni.Béluska egy ragaszkodó,szeretetre méltó,jókedvű családtag lenne bármilyen összetételű családban.Oltott ,chipelt ,ivartalanított.
TEL. 06305770234

Kevin

KEVIN 1-1,5 körüli staffordshire terrier "keverék" fiú. Rendkívül barátságos,nyugodtan mondhatjuk,hogy ő is a pusziosztó kutyáink táborát erősíti.Más kutyákkal is jól kijön ,jelenleg is egy nagyobb testű nősténnyel,Publival él egy kennelben .Nagyon szeretne egy szerető gazdit,aki szereti ,imádja és családtagként kezeli.Határozott,a fajtához értő gazdi jelentkezését várjuk.Csak benti, vagy kinti -benti(lakásba bejárással) tartásra adjuk. Kevin ivartalanított,szóval szaporítók kíméljenek!!!! Önbizalomhiányos "majd ezzel kemény leszek" fiúcskák szintén ne fáradjanak!!!
Érd:06 30 5627553
0630 5770234
06 30 908 6639(csak hétvégén)

Gazdit keres

Gazdit keresünk ennek az öt éves fiúcskának.A kutyus egész nap egyedül van,gazdája külföldön él.Ez a fiúcska még nem kapott sem oltást, sem chipet. Az idegenektől először fél,de ha ennivalót kap, már simogatható is
Chip beültetés költségét egyesületünk vállalja.
06 70 3415528

TÜCSI

Telefon: 
+36 20 442 1258

TÜCSI egy 3 év körüli,nagyon szép,foxi méretű kislány.
Kicsit még félénk,kell egy kis idő,mire megbarátkozik,de nagyon igyekszik.Pórázon is közlekedik,együttműködő.
Kutyákkal nagyon jól kijön
oltott,ivartalanított,chipes
06-20-442-1258
Második Esély Állatmentő Csoport

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer