Egyesületünk gazdikereső kutyái

GIZMO

Telefon: 
+36 30 501 0511

Gazdit keres Gizmo ,ez a 7.5 kilós cukiság !

Tapolcafőn elütve talàltàk ezt a tündèri, fiatal kisfiút ,aki azóta ideiglenes befogadója, Anita vendègszeretetèt élvezi , mivel nem tudtuk elhelyezni teltház miatt. ..

GIZMO igazi àlomkutya , szobatiszta , kutyával és cicával jól kijön ideiglenes befogadójànàl. 2019-s születésű
Kedves , ragaszkodó termèszetű, keresi az ember társaságát ...

Köszönjük Anitànak ,hogy befogadta ezt a tüneményt amíg nem találunk neki Gazdit !

Gizmoèrt részletes bemutatkozó levélben vagy a 06 30 501 0511 telefonszàmon lehet jelentkezni ...

Mazda

Mazda 3 éves fiúcska,akinek élete nem indult felhűtlenül.Annyit tudunk hogy csontá soványodva találtunk rá.Gondoskodás,szeretet megtette a hatását.Mazda mára egy egészséges,vidám, játékos, mindenkivel barátságos fiú lett.Más kutyákkal is jól kijön.
Mi hiányzik ?
Hát persze hogy egy gazdi.Az igazi.Lehet hogy pont Te .
Oltva,ivartalanítva és chipelve.
Tel 06307198428

Gina és Genova

Telefon: 
+36 30 719 8428

8 hetes kiskutyák

Polla

Sziasztok! POLLA vagyok 2 éves ,tündéri,emberközpontú bull típusú hercegnő ,aki gyönyörűen sétál pórázon.Szeme fénye lennék egy aktív gazdinak,akivel sokat mozoghatnék,majd mellette pihenhetnék.Értelmes jól kezelhető kutya vagyok,aki szívesen tanulna egy hozzáértő következetes gazditól. Kutyákkal egyenlőre nem ismert a viszonyom,de gondozóim szerint nem vagyok olyan nehéz eset.Hamarosan ivartalanítva ,oltva ,chipelve leszek örökbe fogadható,de gondozóim előre meg akarják nézni hova kerülök,és még utólag is tartani akarják velem a kapcsolatot. Érdeklődni ÉRTELMES bemutatkozó levélben,vagy a 06 30 501 0511-es ill. 06 30 719 8428 számon.Több kép itt:
https://www.facebook.com/pg/humanallatvedoegyesulet.papai/photos/?tab=al...

Suzy

Suzy.Ő egy 8 éves ,nagyon barátságos kislány.Apró 6-7kg-os.Mozgékony,szeret labdázni,futkározni.Pórázon sétál.Imád a gazdi ülében ücsörögni,bújos kis szeretetcsomag.Eddig lakásban élt és csak olyan gazdit keresünk számára ,aki szintén beengedi őt.Egyedüli kutyusnak ajánlom ,mert eddig nemigen volt kutyatársasága,viszont cicákat nem bántja.Fiatalos,de nem kisgyermekes családot keres.
Suzy oltott,chipelt és ivartalanított.
Tel 06203469560

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer