Egyesületünk gazdikereső kutyái

Póni Patrik

Póni Patrik nevét természetesen testmérete után kapta.Kb 60 kg- os,fiatal ( kb 1 év körüli) fiúcska.Méretei ellenére barátságos, játékos,érdeklődő kamasz.Láncon tartott kutyaélet után került hozzánk és most már az élet habos oldalára kíváncsi.Határozott,erős ,de szerető vezetőre van szüksége,aki természetesen hajlékát is megosztja Patrikkal
Oltott,chipelt és ivartalanított.
Tel 06 30 501 0511

Szentpéter

SZENTPÉTER aprócska ,kb 6 kg-os ,8-10 hónapos fiúcska.Kedves,barátságos,jópofa ,bújós cukiság.Természetesen lakásba szeretne költözni.Kislány kutyákkal jól kijön ,szívesen játszik.
Oltott,chipelt,ivartalanított.
Tel 06 30 501 0511

Mia

MIA 1 év körüli beagli kislány .Mia kicsit eltér egy átlagos kutyától ugyanis ő süket.Ez nem gátolja őt semmiben.Nagyon embercentrikus,bújós,kedves és játékos.
Oltott,chipelt,ivartalanított.
Tel 06 30 501 0511

Neira

Neira egy fiatal 1 év körüli ,nagyon kedves vizsla keverék leányzó.Játékos,mozgékony,de nagyon szófogadó, könnyen tanítható,szabálykövető kutyus.Fiatalos család teljes értékű tagja szeretne lenni.Nemcsak a szabadidős tevékenységben,de a kanapén hempergésben is részt szeretne válalni.
Oltott,chipelt,ivartalanított.
Tel 06 30 501 0511

Aporka

APORKA 1 év körüli kislány,aki már látta az élet sötét oldalát,most a fényre vágyik.Rettenetesen félt mindenkitől mikor hozzánk került.Csak bekucorodott a kutyaház legtávolabbi sarkába ,arcal befelé hogy ne is lássa ami történi fog.Aztán megtörtént az emberi kéz szelíd ,símogató érintése, a lány hangok megnyugtató dallama.Aporka lassan felengedett megbátorodott,kijött a kuckóból,játszani kezdett és bújt.Mégsem mi mentettük meg őt,a megmentő Te leszel.Igen Te,aki majd őt választod egy kutyaéletre.Te aki a gazda leszel,a kéz ami símogat,ételt ad ,a hang ami megnyugtat és vezet ,az szem ,az arca ami mosolyográ ,a fény, a meleg ,az otthon.
Oltva,chipelve,ivartalanítva vár.
Tel 06 30 501 0511

Bogi

Bogi egy kedves , nyugodt ,6 éves szuka kutyus . Szeret sétálni,de szívesen időzik a kanapén szunyókálva a gazdival. Nagyobb gyerekek , középkorú, idősebb emberek mellé is ideális társ lehet.
Otva ,chipelve,ivartalanítva várja a gazdit.
Tel 06 30 501 0511

Manci

Mancika egy kb 4 éves,édes,bújos kislány.Bármilyen összetételű családban megállja a helyét ,mert a gyermekeket szereti. Tökéletes választás ha valaki már nem rakoncátlan kölyökre vágyik,de mégis szeretne kutyájával játszani,sétálni,mert Manci azt is szeret.
Oltva,chipelve ,ivartalanítva van.
Tel 06 30 501 0511

Polla

Sziasztok! POLLA vagyok 2 éves ,tündéri,emberközpontú bull típusú hercegnő ,aki gyönyörűen sétál pórázon.Szeme fénye lennék egy aktív gazdinak,akivel sokat mozoghatnék,majd mellette pihenhetnék.Értelmes jól kezelhető kutya vagyok,aki szívesen tanulna egy hozzáértő következetes gazditól. Kutyákkal egyenlőre nem ismert a viszonyom,de gondozóim szerint nem vagyok olyan nehéz eset.Hamarosan ivartalanítva ,oltva ,chipelve leszek örökbe fogadható,de gondozóim előre meg akarják nézni hova kerülök,és még utólag is tartani akarják velem a kapcsolatot. Érdeklődni ÉRTELMES bemutatkozó levélben,vagy a 06 30 501 0511-es ill. 06 30 719 8428 számon.Több kép itt:
https://www.facebook.com/pg/humanallatvedoegyesulet.papai/photos/?tab=al...

Moha

Moha 1 év körüli,vidám, barátságos kislány.Szinte sugárzik róla az életvidámság.Fiatalos családba érezné magát a legjobban.Nagyon tanulékony kutya.
Oltva,chipelve,i artalanítva van.
Tel 06 30 501 0511

Malibu

Malibu egy kedves,barátságos, játekos ,kb 1 éves kislány.Fekete és közepes testű,ami erősen rontja az esélyeit a gazdisodásra.Pedig neki is járna a jobb sors.Gyermekek mellé is szívesen költözne.Szeret sétálni és tudásszomja biztos az iskolában is az elsők közé emelné.Családtag szeretne lenni nempedig bioriasztó a kertbe.
Oltva,chipelve és ivartalanítva várja a gazdit.
Tel 06 30 501 0511

Mazda

Mazda 3 éves fiúcska,akinek élete nem indult felhűtlenül.Annyit tudunk hogy csontá soványodva találtunk rá.Gondoskodás,szeretet megtette a hatását.Mazda mára egy egészséges,vidám, játékos, mindenkivel barátságos fiú lett.Más kutyákkal is jól kijön.
Mi hiányzik ?
Hát persze hogy egy gazdi.Az igazi.Lehet hogy pont Te .
Oltva,ivartalanítva és chipelve.
Tel 06307198428

Gina és Genova

Telefon: 
+36 30 719 8428

8 hetes kiskutyák

Suzy

Suzy.Ő egy 8 éves ,nagyon barátságos kislány.Apró 6-7kg-os.Mozgékony,szeret labdázni,futkározni.Pórázon sétál.Imád a gazdi ülében ücsörögni,bújos kis szeretetcsomag.Eddig lakásban élt és csak olyan gazdit keresünk számára ,aki szintén beengedi őt.Egyedüli kutyusnak ajánlom ,mert eddig nemigen volt kutyatársasága,viszont cicákat nem bántja.Fiatalos,de nem kisgyermekes családot keres.
Suzy oltott,chipelt és ivartalanított.
Tel 06203469560

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer